Sajten för dig som gillar

Wifog är en gratis medlemstjänst som belönar dig för sånt du gör online. Ju aktivare du är desto mer får du tillbaka.

Sajten för dig som gillar

Wifog är en medlemstjänst som belönar dig lite extra.

Nyhet!


Sveriges minsta mobilabonnemang är tillbaka!

Med Wifog Mobile får du det mest nödvändiga för en riktigt billig peng – från 20 kronor. Samla och spara hur mycket surf, samtal eller sms du vill – hur länge du vill. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid!

Varför bli medlem?

Vem tackar nej till sparade pengar? Bli en del av Wifog och upptäck fördelarna du också. Ju aktivare du är desto mer får du tillbaka!

DU SPARAR PENGAR

När du shoppar online via oss hittar du inte bara aktuella erbjudanden och rabattkoder – du får även återbäring på alla dina köp.

DET ÄR ENKELT

Det tar bara 30 sekunder att gå med och du är redo att börja tjäna poäng direkt. Det är helt gratis och du får dessutom 100 poäng i välkomstbonus.

DU BLIR BELÖNAD

Vi tycker att du ska bli belönad för allt du gör hos oss. Därför belönar vi dig även när du tittar på reklam och besvarar enkäter.

Vi har över 100 butiker i vårt nätverk

Aliexpress

Allt du behöver när du behöver det

Bli medlem

Flygstolen.se

Hela världen till ditt förfogande

Bli medlem

Dustin Home

Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter

Bli medlem

Nelly.com

Destinationen för mode- och skönhetsmedvetna

Bli medlem

Ett urval av butikerna i vårt nätverk


Missa aldrig din återbäring med Wifog Smart i webbläsaren

installera tillägget och få pengar tillbaka från fler än 100 nätbutiker

Vad kan du göra med all återbäring?

Tack vare alla våra samarbetspartners kan du köpa presentkort, gå på bio, hyra film och till och med skänka till välgörenhet. Eller varför inte ringa med vårt alldeles egna mobilabonnemang?

Hur fungerar Wifog egentligen?

Tänk alla gånger du köper nytt schampo, nya vinterskor eller kattmat till Smulan; om
du gör det genom oss får du upp till 20 % i återbäring på dina köp. Dessutom får du tillgång till aktuella kampanjer och rabattkoder till alla butiker. Och du, det blir ännu bättre! Vi belönar dig även när du ser på reklamfilm eller deltar i marknadsundersökningar.

Det är nämligen så att allt du gör på nätet genererar pengar till någon och vi på Wifog tycker att det är en självklarhet att du ska få ta del av det. Därför har vi byggt en plattform som gör det möjligt för oss att ta betalt av stora annonsörer, klädbutiker, matbutiker och andra företag och sedan dela på vinsten med dig. Win-win!

Så vad ska du egentligen göra med all denna återbäring? Vi samarbetar med ett helt gäng partners och tack vare dem kan du köpa presentkort till din favoritbutik, bjuda pojkvännen på bio, hyra film till barnen, tanka ditt Comviq kontaktkort eller skänka en del till välgörenhet. Vi har även en alldeles egen operatör – Wifog Mobile. Skaffa Wifog Mobile och surfa gratis på paddan – hur bra låter inte det?

Vi fortsätter att utvecklas och letar ständigt efter nya samarbetspartners och möjligheter som skulle kunna förbättra upplevelsen för våra medlemmar. Så vem vet vad vi kommer erbjuda i framtiden – häng med på vår resa du också!