Gratis,Skitbilligt,Billigt

Wifog. Sveriges billigaste mobilabonnemang.

Med Wifog surfar, messar och surfar du billigast i Sverige. Vi har abonnemang som kostar från 0 till 220 kronor i månaden. Du slipper bindningstid, uppsägningstid och trassel. Vilket abonnemang passar dig?

Fyra anledningar att surfa och ringa med Wifog:

 • 1

  Billigast på
  marknaden

 • 2

  Möjlighet att
  surfa och ringa
  helt gratis!

 • 3

  Spara
  oanvänd
  surf

 • 4

  Tre:s
  snabba
  4G-nät

Våra abonnemang: ett gratis och flera billiga.

Vi har flera abonnemang, för olika behov. Wifog Zero är gratis, mot att du tittar på reklam. Vill du slippa reklamen väljer du fritt bland våra betalabonnemang och betalar en låg månadsavgift istället. Gemensamt för alla abonnemang är att du slipper bindningstid och uppsägningstid. Det är också enkelt att byta mellan de olika abonnemangen och du kan alltid köpa extra surf och telefoni om du behöver. Givetvis spar du alltid oanvänd surf som du köper.

Toppa upp!

Om du behöver mer surf, mess eller samtalstid är det världens enklaste sak att toppa upp och köpa till extra surf och telefoni. 1 GB kostar 39 kr, 5 GB kostar 89 kr och 10 GB kostar 149 kr. Hur mycket behöver du?

Wifog Zero

Gratis: så billigt ett
abonnemang kan bli.

Med Wifog Zero kan du surfa, messa och ringa helt utan kostnad. I utbyte tittar du på reklamfilmer eller svarar på enkäter från våra annonsörer. Varje film och enkät ger poäng som du kan omvandla till surf, mess och prat. Ju fler filmer och enkäter, desto fler poäng... Ja, du fattar.

 • LOGGA IN
  LOGGA IN
 • TITTA PÄ FILM
  TITTA PÄ FILM
 • RING ELLER SURFA
  RING ELLER SURFA
Så kommer du igång:

Börja med att beställa ett gratis SIM-kort, så fort du gjort detta kan du logga in och börja samla ihop poäng via de olika aktiviteterna. Du kan på så sätt redan ha en fin poängpott dagen då SIM-kortet landar i brevlådan.

Wifog

Vilka är vi?

Wifog är en svensk mobiloperatör som utmanar de stora elefanterna och gör det billigare att surfa, messa och ringa. Vi vill få slut på eländet där du betalar för mer än du behöver för surf och telefoni. Som ett bevis på det är vi först i världen med att erbjuda ett helt kostnadsfritt mobilabonnemang, där du på riktigt surfar, messar och ringer helt kostnadsfritt, utan dolda avgifter eller andra osynliga kostnader.

Beställ Sveriges billigaste abonnemang

Beställ